Veliki povratak na "Marakanu": Reprezentativka Srbije pojačala Crvenu zvezdu

29.04.2021

17:52 >> 17:54

0

Autor: M. R.

Bojana Drča odlučila da se vrati u crveno-beli tabor

Veliki povratak na "Marakanu": Reprezentativka Srbije pojačala Crvenu zvezdu
Copyright MN Press

Reprezentativka Srbije stiže na “Marakanu”. Dizač Bojana Drča, koja se nedavno ostvarila u ulozi majke, odlučila je da se vrati u Crvenu zvezdu, za koju je igrala od 2006. do 2011. godine. Posle toga je gradila bogatu inostranu karijeru u Švajcarskoj, Turskoj, Rusiji i Francuskoj, a sada je zbog novih životnih okolnosti donela odluku da ponovo zaigra na domaćem terenu…

Pročitajte još

– Moji prioriteti ove godine bili su ostanak u Beogradu i porodica, i mislim da je logičan izbor bio da se vratim u svoju Crvenu zvezdu. Mislim da ću svojim iskustvom uspeti ovim mladim devojkama da pomognem, koliko mogu, i da ćemo zajedničkim snagama vratiti Zvezdu u sam vrh srpske odbojke. Mislim da se pravi super priča u Zvezdi i počastvovana sam da budem deo te priče i nadam se da će tako i biti. Da ćemo napraviti uspeh – poručila je Bojana Drča (devojačko Živković) za sajt SD Crvena zvezda posle potpisivanja ugovora.

Zajedno sa Bojanom, na “Marakanu” kao veliko pojačanje stigla je i Jelena Lazić, doskorašnji kapiten TENT.

– Drago mi je što sam došla u Crvenu zvezdu, u veliko sportsko društvo i drago mi je što ću igrati sa Bojanom, koja je jedna od naših najboljih odbojkašica. Verujem da ću sa devojkama koje su mlađe od mene naći zajednički jezik, kao što je to bilo u TENT-u. Verujem da će ovo biti jedna uspešna sezona za nas – poručila je Jelena Lazić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike