Bregar okupio rukometašice: Pun sam pozitivne energije, jedva čekam da upoznam sve igračice

07.06.2021

15:21 >> 15:58

0

Autor: M. R.

Reprezentacija će u dve grupe trenirati u Staroj Pazovi

Bregar okupio rukometašice: Pun sam pozitivne energije, jedva čekam da upoznam sve igračice
Copyright MN PRESS

Rukometašice su ponovo na okupu. Ovog puta izabranice Uroša Bregara neće imati takmičarske utakmice, ali će iskoristiti zajedničko vreme da se još bolje upoznaju sa stručnim štabom, koji je od nedavno preuzeo reprezentaciju.

Pripreme su na programu u SC FSS u Staroj Pazovi od 7. do 11. juna 2021. godine, a testiranja i trenažni proces će se odvijati u dve grupe. Prva grupa rukometašica na okupu će biti 7. i 8. juna, dok će druga grupa trenirati od 8. do 11. juna.

Prvo veliko takmičenje koje čeka ovu ekipu u narednom periodu je Svetsko prvenstvu u Španiji u decembru ove godine.

– Do Svetskog prvenstva nemamo mnogo dana za trening, tako da smo se odlučili da iskoristimo ovih pet dana i podelimo igračice u dve grupe – rekao je selektor Uroš Bregar. – U prvoj grupi je, mogu reći A reprezentacija, a u drugoj grupi B selekcija – igračice koje polako dolaze u A reprezentaciju. Prvo ćemo uraditi analizu utakmice sa Slovačkom, da vidimo koje su stvari bile dobre, a koje loše. U planu su i testiranja igračica i taktički trening da dodamo još neke nove stvari, a sa druge strane ne želimo da ih previše opteretimo jer je kraj sezone, da ne bi došlo do nekih povreda. Cilj u prethodnom okupljanju je ostvaren i baš sam zadovoljan energijom i zalaganjem.

Selektor će imati priliku da vidi veliki broj igračica na treninzima u Staroj Pazovi.

– To je plan, pozvao sam 40 igračica. Ove nedelje je na pripremama je i juniorska selekcija kod mog pomoćnog trenera Dragana Markova, tako da planiram da i njih posetim. Pun sam pozitivne energije i jedva čekam da se upoznam i sa ovom drugom grupom rukometašica i radim sa njima.

Pročitajte još

Kapiten reprezentacije Katarina Krpež Šlezak je veoma srećna što su devojke ponovo zajedno.

– Ovo nam je prilika da se okupimo malo, a istovremeno da uradimo ono što je u planu. Jeste kraj sezone, ali imamo testiranja koja treba da uradimo da bismo se pripremili za takmičenja koja nas čekaju u budućnosti. Pred nama su dva dana za testiranja koja su bitna jer nam po tome prave plan i program rada. Srećna sam što smo se okupile, prethodna akcija je bila uspešna i nadam se da je naredno Svetsko prvenstvo korak ka boljem – zaključila je Krpež Šlezak.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rss.org.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike