Tuga do neba: Preminuo MMA borac tokom meča - svi u šoku! (VIDEO)

02.04.2024

11:53

0

To se dogodilo na turniru u Kazahstanu, niko ne zna šta je uzrok smrti

Tuga do neba: Preminuo MMA borac tokom meča - svi u šoku! (VIDEO)
Copyright Printscreen/YouTube

Ogromna tragedija se dogodila na MMA turniru u Kazahstanu gde je 17. godišnji borac Kanat Ahunov umro tokom meča.

Sve se dogodilo u drugoj rundi, kada je mladi borac dobio udarac u stomak, momentalno je pao, stigla je odmah i hitna pomoć, ali na žalost mogli su samo da konstatuju smrt.

Ahunovu su pokušali da pomognu i zdravstveni radici u sportskom kompleksu, ali uzaludno, jer i oni su mogli samo potvrde da je mladi MMA borac preminuo.

Odmah je od trenera zatraženo da im se priloži lekarsko uverenje za 17. godišnjeg borca kako bi se utvrdilo da li je Ahunov bio sposoban za meč.    

- Došao je, rekao da mu je loše, izvadio je štitnik za zube, a ja sam mu dao vode. Onda sam ga pitao – hoćeš li nastaviti da se boriš, da li je sve u redu? Rekao je da, udahnuo i izdahnuo tri puta i posle oko 20 sekundi pao. Udarac neprijatelja je već bio u fazi pada. Ovo se može videti na snimku, nije pao od udarca. Kada je pao, njegov protivnik se obradovao jer je mislio da ga je nokautirao. Odmah smo pritrčali, skinuli šlem, izvukli štitnik za zube, mislio sam da mu je jezik upao, ali sve je bilo na svom mestu. Lekari su konstatovali zastoj srca - rekao je njegov trener.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike