Beograd je video MMA spektakl! Kroata "udavio" Psiha, Joksović odbranio titulu! (FOTO)

04.11.2023

23:52

0

Autor: 24sedam

Tribine legendarne dvorane bile su prepuna ljubitelja ovog borilačkog sporta

Beograd je video MMA spektakl! Kroata "udavio" Psiha, Joksović odbranio titulu! (FOTO)
Copyright 24sedam

Dvorana "Aleksandar Nikolić", nekadašnji "Pionir" bila je večeras rezervisana za neki drugi sport. Ne košarku, već borilački. Tribine su bile prepune, a svi su želeli da gledaju MMA spektakl.

Održano je nekoliko borbi u okviru FNC-a, a najveću pažnju izazvala je borba Vasa Bakočevića i Franciska "Kroate" Baria. Na kraju, argentinsko - hrvatski borac slavio je u revanš meču protiv "Psiha" gušenjem u drugoj rundi.

A u borbi večeri Nikola Joksović je branio titulu protiv Sava "Hitmena" Lazića iz Crne Gore u "veltervejt" kategoriji. I uspeo je da odbrani submisijom u drugoj rundi.

Pre toga, Marko Bojković je pobedio Lukasa Ananijasa koji je bio krvav, pa je sudija morao da prekine borbu. Takođe, Jovan Marjanović je zadao brutalan udarac Ivici Truščeku koji nije mogao da nastavi.

Prva borba "glavnog" dela večeri bio je okršaj Ognjena Babića i Aksela Noboa. Meč je završen u prvoj rundi, submisijom Babića.

Marina Spasić je uspela da pobedi Italijanku Samin Kabal Beik posle nekoliko vezanih snažnih udaraca u glavu. I tada je sudija je morao da prekine borbu.

Pobedu u srpskom okršaju odneo je Aleksandar Vukosavljević nad Miladinom Kolarskim, a u prvoj borbi večeri, slavio je Fran Luka Ðurić, koji je tehničkim nokautom slavio protiv Borisa Stanića u trećoj rundi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike