Ubijeni Stefan je inspiracija za ostale srpske borce: Bio je naš ponos i dika, momak za primer u oktagonu, ali i van njega

08.03.2024

16:32

0

Autor: P.K.

Za Evropsko prvenstvo u Beogradu srpski borci će imati poseban motiv

Ubijeni Stefan je inspiracija za ostale srpske borce: Bio je naš ponos i dika, momak za primer u oktagonu, ali i van njega
Stefan Savić - Copyright Printscreen/Instagram/Arenafighttv

U Beogradu će se od 29. marta do 6. aprila održati Evropsko prvenstvo u MMA.

Umesto radosti i iščekivanja velikog događaja, srpski MMA borci će na umu imati samo jednu stvar – svog prijatelja i saborca, Stefana Savića, koji je mučki ubijen u Beogradu.

Stefan će tokom mečeva biti srpskim borcima u glavama i srcima, kako sami kažu – inspiracija i motiv.

- On je bio naš ponos i dika, momak za primer u oktagonu, ali i van njega. Trebalo je da bude sa nama i na ovom događaju, koji je veoma važan za naš i srpski sport uopšte, ali neki neljudi su našeg brata zaustavili na šampionskom putu. Nema sumnje da će svaki borac koji na srcu nosi crveno-plavo-belu zastavu dati 100 odsto sebe, baš kao što je to radio i Stefan, da na svakom meču osvetla obraz srpskoj reprezentaciji, koju je baš on bronzom na SP prošle godine u Tirani uzdigao među najbolje MMA timove na planeti - poručuju srpski takmičari.

Stefana, osim saboraca, nikada neće zaboraviti ni MMA Savez Srbije.

- Bio je borac izuzetnog talenta i posvećenosti, zauvek će ostati urezan u istoriju osvajanjem bronzane medalje, predstavljajući prvu generaciju koja je ponosno donela odličje Srbiji u MMA. Njegov neizmerni talenat, radna etika, ljubaznost, sportski duh, ali i dobrota, čine neizbrisiv trag - stoji na Instagram profilu MMA Saveza Srbije.

Evropsko prvenstvo biće održano u hali "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike