MMA borac Stefan Savić ispraćen na večni počinak: Tužni prizori sa groblja u Boleču (FOTO)

27.02.2024

13:40

0

Pored porodice, rođaka i prijatelja sahrani su prisustvovali i njegove kolege MMA borci

MMA borac Stefan Savić ispraćen na večni počinak: Tužni prizori sa groblja u Boleču (FOTO)
Copyright Printscreen/Instagram/Arenafighttv/R.Z./ATAImages

MMA borac Stefan Savić (23), reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu sahranjen je na lokalnom groblju u Boleču.

Na stotine ljudi na večni počinak ispratilo je tragično stradalog mladića. Pored porodice, rođaka i prijatelja sahrani su prisustvovali i njegove kolege MMA borci kao i drugi iz sveta sporta.

Printscreen/Instagram/Arenafighttv/R.Z./ATAImages
 

Kovčeg sa posmrtnim ostacima ubijenog MMA borca bio je tokom opela, koje je počelo u 13 časova, izložen u crkvi u Boleču, a članovi porodice, rođaci i komšije odali su mu počast. Posle opela, krenula je kolona iz crkve ka lokalnom groblju. 

Na samom početku kolone, rođaci su držali zastave Srbije i MMA kluba u kojem je Stefan nastupao, dok je njegova sestra nosila njegovu sliku.

Sahrani ubijenog Stefana Savića prisustvovao je i momak kojem je MMA borac pre dve godine spasao život.

Printscreen/Instagram/Arenafighttv/R.Z./ATAImages
 

Podsetimo Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije, ubijen je preksinoć na Dorćolu, u centru Beograda, nakon svađe u jednom poznatom klubu u tom kraju.

Dvojica napadača pojurila su Stefana, naoružani noževima, a kad su ga sustigli na uglu ulica Dobračine i Dunavske, jedan od njih mu je zabio sečivo ispod pazuha, nakon čega su pobegli. Savić je ubrzo iskrvario, a policija je krenula u potragu za osumnjičenima.

U međuvremenu policija je identifikovala osumnjičene za ovo ubistvo. Prema prvim informacijama, za dvojicom osumnjičenih, Vasilijem Gačevićem (23) i Markom Daničićem (23) raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike