Najveći srpski talenat se vraća za dve, tri nedelje! Kakvo olakšanje, Dodiću karijera ipak nije ugrožena! (VIDEO)

21.02.2024

13:46

0

Autor: A. S.

Konačno vesti koje su umirile javnost

Najveći srpski talenat se vraća za dve, tri nedelje! Kakvo olakšanje, Dodiću karijera ipak nije ugrožena! (VIDEO)
Stefan Dodić - Copyright MN Press

Strahovala je Srbija zbog informacije da je karijera Stefana Dodića pod znakom pitanja, pa su se iz Vojvodine brže-bolje oglasili kako bi objasnili o čemu je tačno reč.

Jedan od najtalentovanijih rukometaša Srbije, nedavno se vratio u domovinu i nakon pauze zbog povrede, debitovao za Vojvodinu protiv Crvene zvezde. Međutim, preskočio je duel sa Partizanom, a nakon tog susreta je trener Novosađana, Boris Rojević, potvrdio loše vesti.

Reč je o problemima sa mišićima, međutim, kako je objasnio direktor Lala, Darko Jevtić, povreda nije toliko strašne prirode, kako se najpre govorilo, pa mu karijera nije pod znakom pitanja i na terenu ga možemo očekivati već narednog meseca.

 

 

- Želim da umirim javnost. Kao klub smo izašli sa prejakim izjavama. Nije to tako ozbiljno. Stefana očekujemo na terenu za 15 do 20 dana. U dobroj je situaciji da napravi ono što svi od njega očekujemo, da bude predvodnik srpskog rukometa u narednih 10 godina - rekao je Jevtić.

Dodića neće biti na terenu do kraja grupne faze Lige Evrope, ali se očekuje da pomogne ekipi u finišu sezone, kada se brane titule, a igraće se i dvomeč baraža za Svetsko prvenstvo sa Špancima početkom maja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike