Najvećem srpskom talentu karijera pod upitnikom! Ustao je i izgubio deo mišića, trener zabrinut za njegovu budućnost!

12.02.2024

12:34

0

Autor: A. S.

Očekivalo se da bude vođa generacije, ali usledili su problemi

Najvećem srpskom talentu karijera pod upitnikom! Ustao je i izgubio deo mišića, trener zabrinut za njegovu budućnost!
Rukometaši Srbije - Copyright MN Press

Jedan od najvećih srpskih rukometnih talenata, Stefan Dodić nalazi se u velikom problemu prema rečima njegovog trenera u Vojvodini, Borisa Rojevića.

Vojvodina je proteklog vikenda savladala ekipu Partizana sa 30:25, a Stefan Dodić je taj meč pratio sa tribina. Nakon problema sa kolenom, sada se pojavio novi!

- Ne znam šta će biti s njim i njegovom karijerom - rekao je nakon duela na Banjici trener Novosađana, Boris Rojević, pa dodao:

- Dodić je ustao jutros i izgubio deo mišića. Niko ne zna zašto, zbog čega. Izgubio je 30 odsto mišića. Zaista sam šokiran i ceo dan sam nervozan i jako tužan. Mislim da je to dete trebalo da bude neko ko će da nosi našu reprezentaciju i Vojvodinu u narednim sezonama. Bio je moja velika želja i prethodnih godina. Bio sam u šoku kada me je nazvao kondicioni trener i saopštio mi to. Znam da ćemo svi u klubu da učinimo sve, da ćemo da obiđemo sve doktore, celu Evropu, da vidimo šta je prava dijagnoza. Verovatno da nije bila prava dosad. Dobio je zeleno svetlo da igra i... - kazao je Rojević, preneo je Sportski žurnal.

20-godišnji Dodić je iz Vranja i nedavno se vratio u Srbiju, kako bi sa Vojvodinom napao domaći šampionat, ali i Evropu. Jedan je od najtalentovanijih srednjih bekova na svetu i najmlađi strelac u istoriji Lige šampiona. Sa juniorskom reprezentacijom Srbije ima zlato iz 2022. godine u Portugaliji, gde je bio i MVP.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike