Novak i njegovi saigrači iz Hrvatske! Ovakav skandal Đoković još nije doživeo, u Australiji mu promenili državu! (FOTO)

30.12.2023

11:49

0

Autor: A. S.

Provokacija ili slučajna greška?

Novak i njegovi saigrači iz Hrvatske! Ovakav skandal Đoković još nije doživeo, u Australiji mu promenili državu! (FOTO)
Novak Đoković - Copyright AP Photo/Manu Fernandez

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počeo je pripreme za novu tenisku sezonu, a nakon egzibicionig meča sa Karlosom Alkarazom u Rijadu, uputio se u Australiju.

Tamo ga već u nedelju, 31. decembra očekuje prvi duel na Junajted kupu, a vreme do meča, Novak sa svojim saigračima iz reprezentacije koristi kako bi uživao u lepotama ove zemlje. Međutim, dok su obilazili plaže i fotografisali se sa kuokom, završili su i u programu Eurosporta, a najpoznatija svetska televizija se propisno obrukala.

Naime, oni su u naslovu teksta o Novakovom boravu u Australiji, u naslovu naveli - Novak Đoković i saigrači iz Hrvatske pripremaju se...

 

 

Slučajna greška ili namerna provokacija, ali svejedno je usledila brza reakcija navijača, kojima se ovaj potez nimalo nije dopao.

U međuvremenu je naslov promenjen, ali je ostalo zabeleženo na društvenim mrežama.

A na Novaku i timu je da se fokusiraju samo na teren i Kup, na kome će rivali biti Kina i Češka. Srbiju će na ovom specifičnom takmičenju predstavljati Novak Đoković, Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović. Selektor nacionalnog tima je Viktor Troicki.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike