NBA košarkaš priznao ubistvo! Otkrio je sve detalje, kako su je namamili i zašto su joj nudili keš!

20.12.2023

09:40

0

Autor: A. S.

A imao je i pomagača

NBA košarkaš priznao ubistvo! Otkrio je sve detalje, kako su je namamili i zašto su joj nudili keš!
Komenči dok je nastupao u Arizoni - Copyright Profimedia

Tek što se Dža Morant vratio na parket, a američki mediji pišu o novom skandalu koji potresa NBA ligu!

27-godišnji košarkaš filijale Sakramenta, Čens Komenči, priznao je da je izvršio ubistvo! Kako piše "Fox5", Komenči je kablom zadavio Marajnu Rodžers, čiji leš je pronađen u pustinji u Nevadi. 

Košarkaš je uhapšen zajedno sa svojom devojkom Sakari Harnden, koja je učestvovala u ovom slučaju. Naime, oni su zajedno smislili plan kako da izvrše ubistvo medicinske sestre. 

Najpre su želeli da unajme treću osobu da to učini, ali su ubrzo promenili odluku.

- Policija je obezbedila nalog i pratila kretanje dvoje osumnjičenih. Utvrđeno je da su iz hotela 'Mercedesom' otišli do jedne prodavnice gde su se sreli sa žrtvom. Prema praćenju njihovih mobilnih telefona potvrđeno je da su zajedno bili u istom vozilu i da je telefon žrtve prestao da radi oko pola 4 ujutru, dok su telefoni dvoje osumnjičenih locirani u blizini manje od 15 minuta kasnije - navodi se u tekstu.

Kako se dalje dodaje, košarkaš se u hotel vratio oko 9 ujutru, dok je njegova devojka ubrzo nakon toga uhapšena. Međutim, dok je Sakari odbila da razgovara sa policijom, Komenči je navodno priznao da je "devojku upoznao preko jedne aplikacije pre godinu i po dana i da je ona imala problem sa Marajnom". 

On je otkrio i da je zajedno sa devojkom smislio plan kako da se reše Rodžersove i naveo da joj je ponudio 1.000 dolara da se nađu i da svi zajedno imaju intimne odnose, a da je i nakon toga zadavio "HDMI kablom". 

Takođe je i policiji otkrio gde da pronađe leš ubijene devojke.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike