Očekujem od Partizana neke lepe stvari! Janić se sprema da časti igrače zbog velikog priznanja! (VIDEO)

27.12.2023

16:26

0

Autor: G. F.

Najbolji odbojkaški trener u 2023. za 24sedam priča o planovima za narednu godinu

Očekujem od Partizana neke lepe stvari! Janić se sprema da časti igrače zbog velikog priznanja! (VIDEO)
Bojan Janić - Copyright Printscreen/youtube/24sedam

Zvanično najbolji trener za 2023. godinu u izboru Odbojkaškog saveza Srbije, čovek koji je Partizan doveo do duple krune Bojan Janić priča za 24sedam o godini koju pratimo, ali i o planovima za narednu.

- Planovi su da nastavimo da radimo to što smo radili dosad. Velika borba pre svega. Bila je jako teška polusezona u ovoj aktuelnoj sezoni, zato što smo imali ogroman broj, možda 15 više od ostalih protivnika u našoj ligi. Momci su na izmaku snaga, ali imamo još revanš polufinala Kupa večeras, ako bismo to pobedom završili i plasirali se u finalu, bila bi fantastična sezona. Svakako ćemo se dobro odmoriti i pripremati za nove izazove.

Da li vam ovo lično priznanje koje ste upravo dobili znače više nego rezultati s Partizanom?

- Ma ne, ne! Ovo je stvarno nagrada, uz sve poštovanje i zahvalnost ljudima u Savezu, koja 90 odsto pripada igračima i stručnom štabu. Ja sam tu figura, deo neke celine. Naravno da nagrada meni lično znači, ali podeliću je sa igračima, moram da ih častim debelo jer su ipak oni glavni glumci i bez njih to ne može da bude moguće.

Stalno ste na utakmica košarkaša Partizana, da li bi ta "čast" mogla da bude da povedete celu ekipu na utakmicu.

- Pa ne mogu da povedem ekipu jer ima dosta "cigana" u ekipi, nažalost (smeh). Tako da, "grobare" bih mogao, ali mi ne pada na pamet da vodim ove ostale. Nek idu na Zvezdu. Šalim se, naravno. Bili smo prošle godine posle osvojenih trofeja gosti KK Partizan sa peharom. Pozdravila ans cela hala tako da nam to jako prija, nadam se da ćemo i sledeće godine osvojiti neki trofej i da ćemo doći u situaciju da opet odemo svi zajedno.

 

 

Znamo da pasionirano pratite košarku da li biste mogli da naslutite ili predvidite domete ove generacije?

- Ne bih se usudio, ja samo mogu da navijam iz sve snage! Uživam, stvarno uživam, idem sa sinom i prijateljima. Bukvalno jedva čekamo, evo već danima se pripremamo za utakmicu u četvrtak. Baš onako uživamo. Imam apsolutno poverenje u Željka Obradovića i ono što on radi i verujem da nas čekaju lepe stvari.

Da li su spremne i neke plišane igračke za tu akciju KK Partizanom na utakmici s Virtusom.

- Imamo jednog medu sa dresom Saše Ilića, ali sin Mićko neće ni da čuje. Naći ćemo nešto drugo, imamo dosta plišanih igračaka, pa ćemo ujutru izabrati nešto zajedno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike