Smit odradio prvi trenig sa Partizanom! Raduje me što sam ovde, svi pričaju samo o Obradoviću! (VIDEO)

27.12.2023

13:19

0

Autor: A. S.

Amerikanac već upoznat sa navijačima, željno iščekuje debi

Smit odradio prvi trenig sa Partizanom! Raduje me što sam ovde, svi pričaju samo o Obradoviću! (VIDEO)
Džejlin Smit - Copyright Printscreen/YouTube/BC Partizan TV

Poslednje pojačanje regionalnog šampiona u tekućoj sezoni, ekipe Partizana, Džejlin Smit, danas se našao na treningu crno-belih.

Nakon što je u utorak doputovao u Beograd, Smit se već danas našao na raspolaganju najtrofejnijem treneru Evrope Željku Obradoviću.

Na otvorenom treningu pred meč sa Virtusom iz Bolonje u 17. kolu Evrolige, koji je na programu u četvrtak od 18.30, Smit je odradio prvi trening.

-  Svi su me dobro prihvatili. Raduje me što sam ovde, stigao sam juče, potrebno mi je još vremena da upoznam grad, ali čuo sam samo dobre stvari od svih - rekao je Smit, pa dodao:

- Svi pričaju samo o najboljem treneru i njegovi igrači su jako dobri. Gledam ih od kada igraju Evroligu. Ostvarili su ogroman uticaj na Evroligu, ne samo svojim igrama. Već i velikim brojem navijača koji su se okupili oko sebe. 

Smit je igrač koji može da pokrije spoljne pozicije, a kako navodi najviše može da pomogne u defanzivi.

Humanitarni karakter meča sa Virtusom

Inače, na utakmici sa Virtusom, crno-beli su pozvali navijače da ponesu plišane igračke i ubace ih u teren, a kompanija Nis će donirati po 1.000 dinara po igrački  za kupovinu zimske odeće i obuće za socijalno ugroženu decu.

- Kao bek, ali prvenstveno i najviše kao odbrambeni igrač. Mislim da ovom timu nije potrebmo više ništa u napadu. Mogu da doprinesem po malo u svemu. Videću gde se najboljem uklapam. Daću sve od sebe da doprinesem timu. 

Naravno, o navijačima crno-belih je već dovoljno čuo, pa jedva čeka da nastupi pred njima.

- Biće super imati tu dodatnu energiju. Jako je teško igrati kada imaš ove navijače protiv sebe. Daću sto odsto od sebe. Nema odmora. Radujem se da zaigram ovde. Voleo bih da mogu već u četvrtak, ali biću spreman kad bude trebalo - naveo je Džejlin Smit. 

Iako nije realno da debituje nakon samo jednog treninga, lepo je videti novajliju na parketu, a možda su realnije šanse da nastupi u meču regionalne AdmiralBet ABA lige, kada će crno-beli gostovati u subotu, Mornaru iz Bara.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike