Partizan oslabljen čeka Virtus, Obradović upozorava! Zadar ne sme da se ponovi!

27.12.2023

13:50

0

Autor: 24sedam

U timu će možda biti Trifunović

Partizan oslabljen čeka Virtus, Obradović upozorava! Zadar ne sme da se ponovi!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana dočekaće Virtus u utakmici 17. kola Evrolige, ali bez Alena Smailagića. To je između ostalog potvrdio trener crno-belih Željko Obradović.

- Sutra sigurno neće igrati Smailagić koji ima povređen zglob, Pi Džej Doužer će biti spreman. U timu će možda da bude Uroš Trifunović, koji se vraća iz povrede ali još nije spreman da zaigra - rekao je Obradović.

Trener Partizana je takođe naglasio da je svestan da njegov tim čeka težak posao protiv Virtusa, koji igra odlično ove sezone. I opomenuo, kako se ne bi ponovio pad energije kao u porazu od Zadra u AdmiralBet ABA ligi.

- Čeka nas veoma teška utakmica protiv odlične ekipe, koja ume da se postavi na igru svakog protivnika i poseduje izuzetan kvalitet. Mi smo posle sedam dana ponovo kući, a protiv Zadra se osetio pad energije. To ne sme da nam se ponovi sutra i moramo da odigramo mnogo bolje da bi upisali pobedu - dodao je Obradović.

Virtus se nalazi na trećem mestu na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i pet poraza, dok je Partizan šesti sa učinkom 9/7.

Duel će biti odigran sutra u "Areni", sa početkom u 18.30, a uvertira će biti specifična. Na navijače je apelovano da ponesu plišanu igračku i na taj način učestvuju u humanitarnoj akciji.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike