Šok u svetu MMA! Bivši šampion prebio brata, naneo mu teške povrede, odmah uhapšen! (FOTO)

02.12.2023

07:03

0

Autor: P.K.

Užasne optužbe, čeka ga suđenje, a treba da se bori za titulu

Šok u svetu MMA! Bivši šampion prebio brata, naneo mu teške povrede, odmah uhapšen! (FOTO)
Džamal Hil - Copyright Profimedia

Vest da je bivši UFC prvak poluteške kategorije završio iza rešetaka odjeknula je borilačkim svetom!

U pitanju je Džamal Hil, koji je titulu osvojio u januaru, ali je napustio u julu zbog povrede. On je uhapšen u ponedeljak kasno uveče i odveden u policijsku stanicu okruga Kent (Mičigen, SAD) pod optužbom za porodično nasilje.

"Slatki snovi" je pušten nakon nekoliko sati provedenih u ćeliji, ali je sledeće večeri ponovo završio iza rešetaka, ovog puta s novom optužbom za krivično delo teškog porodičnog nasilja.

Prema sudskom zapisniku tužilaštvo optužuje američkog borca da je naneo teške telesne povrede svom bratu Džejmsu Entoniju Hilu mlađem.

U međuvremenu, fotografija Hila iz zatvora dospela je u javnost, a zvaničnici okruga Kent su potvrdili sve prethodno navedene informacije.

 

 

Bivšeg UFC prvaka poluteške kategorije u januaru čeka suđenje zbog optužbi koje mu se stavljaju na teret, a iz njegovog tima su odbili da javno komentarišu situaciju u kojoj se našao.

Džamal je nedavno osvojio titulu u poluteškoj kategoriji u januaru pobedom nad Gloverom Tešeirom na UFC 283, ali je titulu vratio u julu nakon što je pokidao Ahilovu tetivu igrajući košarku.

Kada se oporavi, očekuje se da će Džamahal imati još jednu šansu da povrati pojas u borbi sa trenutnim šampionom kategorije, Aleksom Pereirom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike