Ozbiljne pretnje pred FNC spektakl u Beogradu! Panći je ljigavac, otkinuću mu glavu!

03.11.2023

13:01

0

Meč za titulu biće borba između Save "Hitmana" Lazića i mladog Nikole Joksovića, ali će uvertira biti dve regionalne zvezde Bakočevića i Panćija

Ozbiljne pretnje pred FNC spektakl u Beogradu! Panći je ljigavac, otkinuću mu glavu!
Copyright Promo/FNC

Dvorana "Aleksandar Nikolić" biće poprište FNC spektakla, koji će biti organizovan u saradnji sa MMA Savezom Srbije. Meč za titulu biće borba između Save "Hitmana" Lazića i mladog Nikole Joksovića.

Međutim, atmosferu su do usijanja 24 sata pre megdana dovele dve regionalne zvezde, Vaso Bakočević i Francisko Barija Kroata Panći.

- Kroata Panći je ljigavac, otkinuću mu glavu. Cilj mi je da ga povredim, neću se zadovoljiti samo pobedom, neka mu je bog u pomoći. Na svaki meč do sada je izlazio uz pesme Marka Perkovića Tompsona, a u Beogradu ne sme.

Rekao sam mu da slobodno pusti Tompsona, ja sam celoj publici pokazivao srednji prst kada sam bio na njegovom terenu. Rekao je da ovde neće izlaziti iz hotela, da će ga čuvati policija, ali od mene ga neće sačuvati. Ovu borbu ne radim ni zbog para ni zbog slave, ne treba mi to, slomiću ga jer mrzim takve ljigavce - rekao je Bakočević tokom promocije.

Nije prošlo mnogo i usledio je brutalan odgovor:

- Ovo je sve posao, ali je postalo lično kada mi je rekao da će mi j**ati sve što mi dodirne kvaku u kući. Prebiću ga! Često govore da sam nacionalista i ustaša, a ja samo volim svoje, ali poštujem i tuđe. Publika će biti protiv mene, ali ja to u meču ne čujem. Vaso ima više mečeva, ali se borio s konobarima, sve je to smešno. Pobedio sam ga već i opet ću - uzvratio je rival.

Luka Nikolić, predsednik MMA saveza Srbije je glavni "krivac" za ovaj spektakl.

- Ovo je do sada nešto neviđeno u srpskoj prestonici. Iako je u Srbiji obezbeđen direktan prenos na TV Arena Fight, kao i na emiterima u Sloveniji i Hrvatskoj, ostalo je svega nekoliko stotina karata za mečeve u hali “Aleksandar Nikolić”, koje će biti prodavane na dan meča na biletarnici dvorane - kaže Nikolić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike