Habib otkrio koliko je miliona odbio za povratak u oktagon: Teško je reći "ne", ali pare mi nisu najvažnija stvar

10.11.2023

20:05

0

Autor: P.K.

Legendarni MMA as dao reč majci i neće da je pogazi

Habib otkrio koliko je miliona odbio za povratak u oktagon: Teško je reći "ne", ali pare mi nisu najvažnija stvar
Habib gleda oktobarski "el klasiko" - Copyright Profimedia

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena Habib Nurmagomedov završio je svoju briljantnu karijeru pre skoro tačno tri godine, oktobra 2020. On se povukao neporažen, sa skorom 29:0.

Habib je prekinuo karijeru jer je obećao majci da se neće boriti posle smrti oca, a sada je otkrio da je odbio neverovatne sume novca za nastavak karijere! Ljubitelji MMA imali su prilike da vide na snimcima kako prvi čovek UFC-a, najmoćnije organizacije u sportu, pokušava da "obrlati" Nurmagomedova, ali je "Orao" ostao nepokolebljiv.

Habib je sada u razgovoru sa još jednom MMA legendom, Danijelom Kormijerom ispričao o kojim iznosima se radi.

- Kad si najbolji borac na svetu, kada si dovoljno jak, kad imaš para i kada si slavan, teško je reći "ne" takvim stvarima. Nije nimalo lako. Nije lako odbiti ponudu od 20-30-40 miliona dolara. Ali, za mene nije sve u novcu. To za mene nije najvažnija stvar. Kažem, nije laka odluka, ali ako sam već odlučio da odem, to je završena priča. Srećan sam i nikad nisam zažalio zbog odluke.

 

 

Habib je posle završetka karijere odlučio da nasledi oca Abdulmanapa i postane trener. Dobro je počeo, ali je i od toga odustao i potpuno je napustio MMA.

Ali, to ne znači da je prestao da trenira, a oni koji su trenirali sa njim kažu da je sada jači nego ikad. Što i nije čudno, jer ima tek 35 godina.

Šteta što nećemo imati priliku da to vidimo u oktagonu...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike