Poruka srpske odbojkašice tera suze na oči: Ubeđena sam da ću uskoro napustiti Izrael i sve će biti u redu! Za mnoge ništa više nikada neće!

10.10.2023

17:47

0

Autor: G. F.

Situacija zahteva ekstremne emotivne i mentalne napore

Poruka srpske odbojkašice tera suze na oči: Ubeđena sam da ću uskoro napustiti Izrael i sve će biti u redu! Za mnoge ništa više nikada neće!
Copyright Printscreen/Facebook/Marta Drpa

Užas koji svaki dan stiže u naše živote putem izveštaja iz Izraela, neki naši ljudi doživaljvaju na licu mesta.

Jedna od njih je bivša reprezentativka Marta Drpa, koja je član Makabija iz Haife, zajedno sa Sanjom Bursać i Božicom Marković.

Na bezbednom su, ali daleko od toga da ne osećaju i ne saosećaju sa svim štos e dešava u njihvom okruženju. U kontatku je sa svojima, a putem društvenih mreža poslala je poruku koja bukvalno tera suze na oči i pravi vam onu knedlu u grlu.

Printscreen/Facebook/Marta Drpa
Poruka srpske odbojkašice

- Prijatelji, hvala vam svima na ogromnoj ljubavi koju šaljete u ogromnim količinama. Dobro sam, i dalje zahvalna što su svi moji prijatelji ovde i saigračice dobro. Ova situacija zahteva ekstremne emotivne i mentalne napore, s toga mi ne uzimajte za zlo što nisam u stanju svima da odgvorama na poruke. Ubeđena sam da ću uskoro uspeti da napustim Izrael i da će sve biti u najboljem redu. i na tome sam zahvalna, jer za mnoge više nikad neće biti u redu... - napisala je naša odbojkašica na društvenim mrežama.

Mi možemo samo da "svim Martama ovog sveta" uputimo podršku i poželimo da krvoproliće prestaneo, te da se život vrati u normalu, koliko god je to moguće posle svega.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike