Partizanu pripao večiti derbi! Zvezdina agonija se nastavlja, pala na Banjici (FOTO)

07.10.2023

19:54

0

Autor: D. N.

Crno-beli su imali prednost i na poluvremenu

Partizanu pripao večiti derbi! Zvezdina agonija se nastavlja, pala na Banjici (FOTO)
Copyright MN Press

Rukometaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu u utakmici Superlige, u dvorani na Banjici, rezultatom 31:27 (16:11). Tako su crno-beli ostali u vrhu tabele, dok su crveno-beli vezali čak četiri poraza.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Uroš Kojadinović sa 12 golova (pet sedmeraca), dok je Nemanja Peštić dao sedam. Kapiten Mladen Šotić se pet puta upisao u listu strelaca, a Ivan Mićić tri. Dimitrije Jelić je imao 10 odbrana.

U redovima Zvezde, Borislav Urta je dao šest golova, a Mihailo Šljukić, Aleksandar Pavlović i Uroš Kolundžić po četiri. Na golu je bio odličan Nikola Radovanović, sa 11 intervencija.

Pobednik meča na Banjici se nazirao od početka. U 18. minutu, crno-beli su poveli i tu prednost održavali. Na poluvremenu je bilo 16:11, a malo kasnije je Zvezda uspela da smanji na dva gola razlike. Bilo je 19:17 za Partizan, ali je to bilo samo na kratko jer su crno-beli ponovo povećali prednost.

Partizan je imao i podršku navijača. Podsetimo, najvatrenije pristalice, Grobari bojkotuju utakmice fudbalera kada igraju u Humskoj, pa su se večeras našli na tribinama na Banjici.

Rukometaše Partizana sada čeka dalek put na Island gde će se sastati sa Hafnarfjordurom u prvom kolu EHF kupa Evrope. Ovaj duel je zakazan za četiri dana.

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike