Partizan gradi tim za trofeje: Hvala državi i predsedniku Vučiću na pomoći!

08.09.2023

15:04

0

Autor: D. P.

Zahvalnost šefu države za ulaganja u srpski sport

Partizan gradi tim za trofeje: Hvala državi i predsedniku Vučiću na pomoći!
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Predsednik RK Partizan Miljan Žugić veruje da će se crno-beli u novoj sezoni, koja počinje u subotu utakmicom protiv Jugovića na Banjici (19.00), boriti za najviši plasman uprkos tome što su tim promenio dovođenjem petorice igrača.

Prvi čovek rukometaša Partizana želi da se zahvali pojedincima koji su vodili klub u prošlosti, ali i šefu države Aleksandru Vučiću:

- Više volim da delima pokažemo napredak našeg kluba nego da se razmećemo velikim rečima. Prvo bih se zahvalio državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću na tome što država kao nikad dosad ulaže u srpski sport, pa samim tim i i RK Partizan - rekao je prvi čovek crno-belih i dodao još:

- Zahvalio bih takođe bivšim predsednicima, igračima, starim i novim sponzorima... Što se tiče ekipe, otišlo je pet igrača, doveli smo petoricu novih. Dobili smo i novog trenera Đorđa Ćirkovića o čijem radu najbolje govore njegovi rezultati. Zadovoljni smo kako se ekipa uklopila, kako su se novajlije adaptirali i sve mi to daje za pravo da budem veliki optimista.

Crno-beli pozivaju sutra uveče navijače na Banjicu i obećavaju da će ih učiniti ponosnima svojom borbom i zalaganjem za dres.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike