Potpisan ugovor između TV Arena sport i OSS!

07.09.2023

19:06

0

Ugovor su potpisali predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Đula Mešter i Nebojša Žugić, direktor TV Arena sport

Potpisan ugovor između TV Arena sport i OSS!
Copyright TV Arena sport/Velibor Gajović

Malo je takmičenja koje u direktnim prenosima nemate priliku da gledate na kanalima TV Arena sport, a u tom duhu, danas je u hotelu "M" potpisan sporazum naše kuće i Odbojkaškog saveza Srbije povodom prenosa Superlige i mnogobrojnih drugih značajnih takmičenja.

Ugovor su potpisali predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Đula Mešter i Nebojša Žugić, direktor TV Arena sport, a medijima se prvo obratio bivši odbojkaš.

- Jedan od glavnih ciljeva koje smo zacrtali u prethodnih nekoliko godina je jačanje naše lige. Stvarno mislim da samo uz jaku domaću ligu, jedan igrač može da napreduje i bude spreman da jednog dana obuče nacionalni dres. Savez se takođe trudi da iz godine u godinu nivo organizacije prvenstva bude sve viši, kako u marketninškom, tako i u takmičarskom smislu. Naravno, za tako nešto potrebno je puno truda i rada, ali i sredstava. Hteo bih da vas podsetim da država pomaže klubove finansijski, a takođe im pokriva i troškove za nastupe na međunarodnoj sceni. Od vitalnog značaja za odbojku je medijska propraćenost i zato me raduje što ćemo danas potpisati ugovor sa TV Arena sport koja je sigurno vodeća medijska kompanija u regionu i šire - rekao je Mešter.

TV Arena sport/Velibor Gajović
 

Zatim se prisutnima obratio i direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić, koji je govorio o značaju potpisivanja ugovora za našu televiziju.

- Izuzetno sam srećan što sam danas ovde i pre svega bih hteo da se zahvalim našim odbojkašima i odbojkašicama što nas čine ponosnim na svakom takmičenju na kome se pojave i što su bezbroj puta obradovali našu naciju. Uspesi ne dolaze slučajno, oni su plod rada i posvećenosti i takođe su dokaz toga koliko naša država ulaže u sport i sportsku infrastrukturu. Pre svih mislim na našeg predsednika, Aleksandra Vučića, ali i na sve saveze i generalno uticaj celokupne sportske javnosti koji stvara jednu zdravu atmosferu u kojoj se naša deca ponovo vraćaju sportu, gde su ponovo pune sale igrališta i borilišta - počeo je Žugić, pa nastavio: 

- Sam ugovor je za nas kompletiranje jednog puta, a moram reći da smo malo išli zaobilaznim putem, jer smo prvo uzeli svu svetsku odbojku i sva bitna evropska i svetska dešavanja u odbojci, ali je interesovanje za domaći sport izuzetno veliko i televizijski rejtinzi kada su u pitanju domaća takmičenja su izuzetno visoki. Kroz ovu saradnju odbojka će dobiti mesto koje zaslužuje na našoj televiziji i mislim da ćemo je dodatno popularizovati i da ćemo imati sve veći broj mališana koji će se opredeliti za odbojku.

Direktor TV Arena sport uporedio je boks i odbojku, budući da je jutros potpisan i ugovor sa BSS-om.

TV Arena sport/Velibor Gajović
 

- Na ovaj način omogući ćemo i svim ljubiteljima ovog sporta da na jedan pravi način u njemu i uživaju. Svi znaju kakav je pristup naše kuće i koliko posvećenosti pružamo prilikom priprema svih utakmica i takmičenjima. Jutros sam imao priliku da potpišem novi ugovor sa boksersmim savezom i baš smo se prisetili početaka saradnje i gde je boks bio tada, a gde je sada. Ako sada postavimo proporciju i ako TV Arena sport bude odskočna daska za odbojku, nadam se nekim boljim rezultatima pre svega u klupskim i evropskim takmičenjima, a mislim da imamo potencijal da sa pravom nečemu možemo da se nadamo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike