Svetska senzacija prvi intervju Šumahera! Nemci gnevni, čeka se potez porodice!

19.04.2023

11:17

0

Skandal svetskih razmera

Svetska senzacija prvi intervju Šumahera! Nemci gnevni, čeka se potez porodice!
Mihael Šumaher - Copyright Profimedia

Navikli smo u današnje vreme da svašta viđamo po internetu, standardi više i ne postoje, ali nemački tabloid "Die Aktuell" je uspeo i u takvoj klimi da šokira sve!

Iako su se u Nemačkoj navikli da ignorišu ovaj tabloid, njihova najnovija egzibicija uspela je da digne na noge ne samo zemlju, već i kompletan moto-sport. O čemu se radi?

"Aktuel" je sa nadnaslovom "Svetska senzacija" objavio: "Mihael Šumaher – Prvi intervju!".

U decembru će biti punih 10 godina kako je slavni vozač Formule 1, za mnoge najbolji svih vremena, doživeo tešku nesreću na skijanju, i tom prilikom je ozbiljno povredio glavu. Od tada ga niko nije video u javnosti, a kontakt sa njim ima samo porodica i vrlo, vrlo uzak krug prijatelja, koji o njegovom zdravlju ne informišu javnost. Ali, čak i takvim okolnostima, novinari Aktuela su pronašli način kako da obelodane intervju sa ovom legendom.

Nakon prvobitnog šoka, otkriveno je da je reč o intervju sa Mihaelom Šumaherom u kome je odgovore umesto njega dala veštačka inteligencija, koja polako uzima primat u raznim sferama života.

 

 

Šumaher se nezvanično nalazi u teškom stanju, a nedavno se potegla i priča da li uopšte komunicira sa porodicom, a još uvek nije zaboravljen ni skandal sa njegovom fotografijom koja je ponuđena medijima.

Ovakav potez Aktuela izazvao je gnev javnosti, a samo je pitanje kada će i kako reagovati njegovi najbliži.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike