Borzaš je tajni adut Srbije: Znamo mi ko su Norvežani, ali znamo i šta treba da radimo s njima!

18.01.2023

17:15

0

Autor: G. F.

Uroš sigurno ima i dodatni motiv pred prvi duel druge faze Svetskog prvenstva

Borzaš je tajni adut Srbije: Znamo mi ko su Norvežani, ali znamo i šta treba da radimo s njima!
Uroš Borzaš - Copyright foto: rss.org.rs

Rukometna reprezentacija Srbije prenela je u drugu fazu Svetskog prvenstva dva boda i odmah posle pobede nad Katarom počeli da razmišljaju o narednom rivalu. A to će biti najteži mogući protivnik pretendent na titulu prvaka sveta - Norveška.

Meč je na programu u četvrtak od 20.30, a Orlovima pobeda gotovo da otvara vrata četvrtfinala. Naravno pod uslovima da do kraja ne bude velikih iznenađenja.

Tajni adut Srbije sigurno će biti odlični Uroš Borzaš, rukometaš koji igra baš za norveški Elverum i koji odlično poznaje tamošnji stil rukometa.

- Svi znamo ko su Norvežani, kako igraju, kakav im je stil rukometa. Brzi su, mnogo trče, neće se predati 60 minuta. Najopasniji su na bekovskoj liniji, ali imaju odlična krila i odličnog golmana, tako da nam neće biti ni malo lak posao - rekao je Borzaš za sajt Rukometnog saveza Srbije, pa otkrio i kako se tako nezgodan rival može savladati:

- Poslednjih nekoliko godina nisu osvajali medalje, ali su uvek bili u samom vrhu. Smatram da jedino ako damo naš maksimum, možemo da dođemo do pobede!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike