Milosavljev odmah digao zid! Dužan sam ovim momcima, igrao sam kao da mi je poslednja utakmica!

17.01.2023

22:36

0

Sjajni čuvar mreže blista posle povratka na teren

Milosavljev odmah digao zid! Dužan sam ovim momcima, igrao sam kao da mi je poslednja utakmica!
Dejan Milosavljev - Copyright MN Press

Odigrao sam utakmicu kao da mi je poslednja, hvala Bogu, na kraju je bilo sve ispalo dobro, izjavio je golman rukometne repezentacije Srbije Dejan Milosavljev posle večerašnje utakmice sa Katarom.

Muška rukometna reprezentacija Srbije pobedila je selekciju Katara 34:24 (17:14) u utakmici trećeg kola E grupe Svetskog prvenstva i tako se sa drugog mesta plasirala u narednu fazu takmičenja.

- Osećam se fantastično. Ostao sam dužan ovim momcima. Izborio sam se da dođem na Svetsko prvenstvo. Verujem da imamo šanse. Nijedan meč nije lak u narednoj rundi. Napravili smo odličan uvod za naredni duel. Sva ekipe su kvalitetne u sledećoj fazi, opasne svaka na svoj načun. Nadam se dobrom meču – kazao je sjajni čuvar mreže i dodao:

- Hvala saigračima što su me čekali, što su verovali u mene. Radio sam sa Perićem u klubu prethodnih dana, on je učinio sa se osećam kao da nisam bio povređen - zaključio je Milosavljev, prenosi Mocartsport.

U drugoj fazi Svetskog prvenstva rukometaši Srbije 19. januara igraju sa Norveškom, 21. januara sa Argentinom i 23. januara sa selekcijom Holandije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike