Praznik vaterpola u Šapcu! Sve najbolje što Srbija ima na jednom mestu!

17.01.2023

15:46

0

Autor: G. F.

Novi Beograd, Radnički, Crvena zvezda i Partizan na trećem turniru regionalne lige

Praznik vaterpola u Šapcu! Sve najbolje što Srbija ima na jednom mestu!
Živko Gocić - Copyright MN Press

Ono najbolje što srpski vaterpolo može da ponudi videćemo od 19. do 21. januara u Šapcu na trećem ovosezonskom turniru regionalne lige.

Oni koji ne mogu do Šapca moći će sve da isprate na kanalima TV Arena sport i sigurno se neće pokajati jer nas očekuju zaista veliki dueli vaterpolista Novog Beograda, Radničkog iz Kragujevca, Crvene zvezde i Partizana.

Kao vicešampion Evrope u svaki meč kao favorit ulazi Novi Beograd, a njihov trener Živko Gocić očekuje zahtevan turnir.

- Imali smo nesvakidašnji period oko nove godine, jer je veliki broj naših igrača bio odsutan zbog obaveza sa reprezentacijama, ali prethodne dane smo iskoristili da sve to nadoknadimo. Imamo određenih kadrovskih problema i videćemo kako će se i koliko sve to odraziti na sastav ekipe. U svakom slučaju to ne želimo da koristimo kao alibi, spremni smo na pravi način fizički i u svakom drugom smislu, pružićemo naš maksimum i pokušaćemo da nastavimo sezonu u pobedničkom ritmu. Biće veoma naporno, protivnici su sve bolji od boljeg, ali potrudićemo se da na pravi način odgovorimo svim izazovima - rekao je Gocić i dotakao se prve utakmice protiv Partizana:

- Njihove dobre partije su za mnoge iznenađenje, ali ne i za mene. Kao tim izgledaju mnogo bolje i kompaktnije nego prošle se sezone, kada su na papiru, po imenima imali zvučniji sastav. Partizan je mlada ekipa, puna elana koja igra u strahovitom plivačkom ritmu. Naš glavni zadatak biće da upravo agresivnošću odgovorimo na taj njihov ritam. Svako opuštanje bi moglo da nas uvede u problem, zato moramo da budemo izuzetno fokusirani.

Novi Beograd i kragujevački Radnički, koji sa klupe vodi selektor Srbije Uroš Stevanović, imaju maksimalan učinak i dele prvo mesto sa po 15 bodova.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike