"Đavoli" bakljadom ispratili vaterpoliste na Kup: Radnički veruje u četvrto uzastopno finale (VIDEO)

26.12.2021

21:38

0

Kup Srbije igraće se u ponedeljak i utorak na Dorćolu

"Đavoli" bakljadom ispratili vaterpoliste na Kup: Radnički veruje u četvrto uzastopno finale  (VIDEO)
vk radnički kragujevac navijači - Copyright Printscreen/Instagram

U Beogradu će se, na bazenu Milan Gale Muškatirović, igrati finalni turnir Kupa Srbije. Titulu brani Crvena zvezda, koja će se u polufinalu nadmetati sa kragujevačkim Radničkim, dok su u drugom duelu rivali Partizan i Novi Beograd.

Pred put za Beograd, jedina gostujuća ekipa, dolazi u pozitivnom raspoloženju, naročito ohrabrena ovogodišnjim duelima sa crveno-belima.

– Dobili smo ih dva puta, ali to ništa ne znači. Ovo je utakmica koja puno odlučuje, a Zvezda je kvalitetan protivnik. U prošlogodišnje finalu su pokazali da protiv njih nikako ne smemo da se opustimo i izvukli smo velike pouke iz tog duela. Moramo da pružimo svoj maksimum i da u utakmicu uđemo potpuno skoncentrisani kako bi stigli do finala. Trenutno nam je u mislima samo ova utakmica i ako odigramo na željenom nivou, mislim da ćemo doći do finala – rekao je Lazar Dobožanov, golman Radničkog, prenosi zvanični sajt kluba.

Interesantno je da su u prethodna tri izdanja Kupa, Kragujevčani igrali finale, te i sada dolaze u istom raspoloženju.

Prvi cilj nam je da uđemo u finale, a drugi da i u finalu idemo na pobedu i trofej. Ulogu favorita u drugom polufinalu dajem Novom Beogradu, ali i tu svašta može da se desi, jer je Partizan do sada pokazao da je izuzetno ozbiljna ekipa. Očekujem još jedan uzbudljiv završni turnir i nadam se da će publika ponovo uživati u sjajnom vaterpolu – zaključio je Dobožanov.

 

 

Navijači Radničkog, popularni „crveni đavoli“, priredili su danas svojoj ekipi i zanimljiv ispraćaj na turnir. 

Iako je u Kragujevcu ovog popodneva pljuštala kiša, verni navijači su pronašli način kako da pruže podršku igračima i bakljadom ih ispratili za Beograd. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike