Srbin razbio Amerikanca u Las Vegasu, pa objasnio kako ga je nokautirao: Gubio dok trener Jova nije promenio taktiku (VIDEO)

17.10.2022

05:28

0

Autor: 24sedam

Dušan Todorović blistao u borbi sa favorizovanim Ameikancem

Srbin razbio Amerikanca u Las Vegasu, pa objasnio kako ga je nokautirao: Gubio dok trener Jova nije promenio taktiku (VIDEO)
todorovic1 - Copyright Instagram printscreen

Srpski UFC borac Dušan Todorović trijumfovao je u Las Vegasu u meču sa američkim takmičarom Džordanom Rajtom i to prekidom borbe u drugoj rundi. Srbin je meč završio serijom udaraca u glavu, sedeći mu na grudima, a posle svega sam priznaje da je moglo i loše da se završi po njega:

- Šta da kazem, ludilo je bilo. Ja sam dobro nemam nikakve povrede, samo par masnica - počeo je Torović svoju ispovest na Instagramu:

- U prvoj rundi pravim dve greške koje me i koštaju iste. A protivnik nas je sve iznenadio. Sad je pokazao nešto što ni u jednoj borbi pre nije. Između rundi trener Jova traži boks od mene i tu preokrećem borbu u svoju korist.

 

 

Todorovićev prelazak na bokserski način borbe iznenadio je rivala:

- Protivnik izuzetno tvrd i čvrst borac koji me u svim dosadašnjim borbama najviše naterao da se pomučim da dođem do pobede. Obojica dobijamo zasluženi bonus "Fight of the night" koji je veliko priznanje i veliki podstrek za moj daljnji rad. Hvala svima na podrsci i lepim porukama - Idemo dalje!

Todorović na kraju poručuje da će se odmah odazvati ako ga UFC pozove na novu borbu.

- Mislim da mi je nos povređen, pa treba mi malo vremena za oporavak, ali spreman sam ako me UFC bude zvao. Odmah ću im se javiti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike