Srbin izaziva rusku zver pred njihov okršaj u oktagonu: Uzeo sam flašu i polio ga, bilo mi je zabavno!

30.09.2022

05:51

0

Autor: 24sedam

Aleksandra Ilića očekuje borba sa Magomedom Ismailovom

Srbin izaziva rusku zver pred njihov okršaj u oktagonu: Uzeo sam flašu i polio ga, bilo mi je zabavno!
ilic1 - Copyright Printscreen/YouTube

Srpski borac Aleksandar Ilić ima za 7. oktobar zakazan meč sa ruskom zvezdom Magomedom Ismailovom u Moskvi, ali njih dvojica su već na promociji testirali jedan drugog.

Bilo je to više ispitivanje nerava nego snage pesnica, pri čemu je Rus pokazao da nosi kratak fitilj.

On je i u živom programu jedne emisije na ruskom TV kanalu istog dana probao da se obračuna sa Amerikancem Majkom Perijem, što na neki način i u slučaju tuče sa Ilićem pokazuje ko je bio odgovoran za njen početak.

- Zaista ne znam. Imao je i obračun sa Majkom Perijem od jutra. I onda sa mnom. Kada smo izašli na scenu, uhvatio me je za vrat, ja sam ga odgurnuo. Počela je tuča. Uzeo sam flašu sa stola i polio ga. Tada su se drugi ljudi umešali između nas. Čak je bilo i zabavno. U svakom slučaju, saznaćemo koji je odnos snaga u ringu - rekao je Ilić ruskim medijima.

Ilić je krajem avgusta nokautirao jednog od najboljih ruskih boraca Aleksandra Šlemenka, sa kojim je trebalo da se bori Magomed Ismailov. Kako je Srbin napravio ogromno iznenađenje "patosiravši" Šlemenka, promoteri su procenili da će veći spektakl biti ako Rus osveti Rusa. Zato je zakazan meč sa Ilićem.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike