Policija čuva srpske vaterpoliste! Delfini u Splitu mogu samo od hotela do bazena!

31.08.2022

11:07

1

Organizator želi da spreči mogući skandal

Policija čuva srpske vaterpoliste! Delfini u Splitu mogu samo od hotela do bazena!
Tan2022-8-20_231117461_0 - Copyright TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/

Vaterpolo reprezentacija Srbije nalazi se u Splitu, gde učestvuje na Evropskom prvenstvu, a nakon pobede u prvom kolu, na otvaranju šampionata, domaćini su rešili da srpski tim smeste u hotel, uz posebne policijske snage.

Srbija večeras igra sa Mađarima, meč koji će odlučiti o direktnom četvrtfinalisti, a kako javlja Mozzart sport, koji se nalazi na licu mesta, srpskom timu nije dozvoljeno da izlazi iz hotela bez posebnog odobrenja.

Srpski reprezentativci mogu se kretati samo na relaciji hotel - Spaladijum arena i to uz policijsku pratnju. Šetnja, posete znamenitostima i opuštanje na rivi, odlaze u zaborav.

U blizini hotela gde su delfini smešteni sprovodi se opsežna kontrola, a ulice su pod danonoćnim nadzorom organa reda i mira, dok se na samom ulazu u hotel nalaze i dva policijska vozila. 

Navodno, hrvatska policija ne želi ništa da prepusti slučaju, pa su poučeni ranijim iskustvom kada su vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti na splitskoj Rivi, rešili da spreče bilo kakav ispad ili skandal.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike