Adriana ima srebro oko vrata, ali još nije svesna! Na početku nisam znala ni gde stojim (VIDEO)

20.08.2022

21:19

0

Autor: 24sedam

Iza sebe je ostavila Čehinju Špotakovu

Adriana ima srebro oko vrata, ali još nije svesna! Na početku nisam znala ni gde stojim (VIDEO)
Vilagoš01 - Copyright Srpski atletski savez

Adriana Vilagoš je postala vicešampionka Evrope u bacanju koplja. Reprezentativki Srbije za srebrno odličje bio je presudan hitac u poslednjoj seriji.

Našoj 18-godišnjoj atletičarki ovo je bilo prvo seniorsko takmičenje, pa ni ne čudi što se nije nadala ovako velikom uspehu.

- Šta mogu da kažem, nisam ni očekivala ovako nešto... Kako je počelo takmičenje, bacila sam samo 50 metara i bila sam prenervozna, nisam ni znala gde stojim. Jako sam loše bacila i u drugoj seriji, pa sam mislila da ću ispasti posle tri serije, onda sam pričala sa mamom (trenerom) i ona me je podigla i ušla sam među osam - kazala je Adriana, a zatim nastavila.

- Osetila sam da mogu, ako pogodim koplje, ako dodam snagu onda ću uspeti i prebaciti preko 60 metara. Ali posle dve serije, bacila sam onako, nisam pogodila ništa i ta peta serija je bila 60 i nešto, pobedila sam Barbaru Špotakovu samo "na momenat". Ipak, mislila sam da će ona iskustvo prebaciti mene u poslednjoj seriji. Nisam mislila da ću psihički izdržati da bacim dobro u poslednjoj seriji, jako sam srećna i ne mogu još da shvatim šta se desilo.

Želim da zahvalim mojoj mami, odnosno mom treneru, Srpskom atletskom savezu, Ministarstvu omladine i sporta i olimpijskom komitetu - zaključila je presrećna Adriana.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike