Fjuri se vraća u ring! Ciganski kralj preti nekada najjačem čoveku sveta! Pokazaću mu šta je boks i to pred 70.000 ljudi

28.07.2022

07:26

0

Autor: 24sedam

Najverovatnije u Londonu, krajem godine

Fjuri se vraća u ring! Ciganski kralj preti nekada najjačem čoveku sveta! Pokazaću mu šta je boks i to pred 70.000 ljudi
Tan2022-4-19_141732952_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Ian Walton

Tajson Fjuri želi da se vrati u ring, ali nije reč o takmičarskom meču, već o egzibiciji. Kako je najavio "Ciganski kralj" bi mogao da uđe u ring sa Haftorom Bjornsonom, nekadašnjim pobednikom takmičenja za najjačeg čoveka i zvezdom serijala "Igra prestola".

- Bilo bi to zabavno. Bilo bi zabavno, pred recimo 70.000 ljudi, da mu pokažem šta je boks, da ga nateram da promaši i da ga nokautiram - rekao je 33-godišnji Fjuri za Telegraf.

Naravno, oglasio se i Islanđanin Bjornson, koji je nekoliko meseci mlađi od Fjurija.

- Za mene je velika čast što ću se boriti sa neporaženim šampionom sveta u boksu. Daću naravno sve od sebe, jer ja sam ratnik, Viking i videćemo šta će se dogoditi - kazao je Bjornson koji iza sebe ima dva egzibiciona meča i dve pobede.

Ideja je da se ovaj događaj organizuje u Londonu, krajem moali ne postoji naznaka na kojem bi to stadionu bilo.

WBC šampion u superteškoj kategoriji (32-0, 23 nokauta) je poslednji put boksovao u aprilu kada je bio bolji od izazivača Dilijana Vajta. Posle toga je rekao a se neće vraćati u ring, osim ako to nije meč protiv Entonija Džošue ili trenutnog WBA, IBF, IBO i WBO šampiona Oleksandra Usika.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike