Dajte mi pola milijarde funti i boriću se ponovo! Tajson Fjuri se javio iz penzije

15.06.2022

15:49

0

Autor: 24sedam

Čuveni britanski bokser odredio cifru koja će ga naterati da se vrati u ring

Dajte mi pola milijarde funti i boriću se ponovo! Tajson Fjuri se javio iz penzije
Tan2022-4-22_183426154_2 - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt Dunham

Nisu prošla ni dva meseca otkako je odradio svoju poslednju borbu u karijeri, a čuveni britanski bokser već je pričao o potencijalnom prekidu penzije.

Provlačilo se prethodnih dana kroz brojne tekstove kako će Fjuri odraditi meč sa boljim iz borbe Oleksandra Usika i Entonija Džošue, ali su to izgleda bile samo puke priče.

Pominjale su se neke sumanute cifre koje bi navodno privolele Fjuriju da ponovo navuče rukavice, ali je Britanac sve to opovrgao.

- Pročitao sam da tražim 200 miliona funti, ali taj novac me nije čak ni doveo u iskušenje. Ako želite da se vratim iz penzije, to će koštati pola milijarde - kazao je Fjuri, pa prokomentarisao predstojeći duel Usika i Džošue:

AP Photo/Frank Augstein
 

- Usik je neporažen, ali on je srednja kategorija, nije ni kruzer, a kamoli teška. Džošua je izgubio od njega, pre toga od debelog Meksikanca. I o čemu mi pričamo? Oni mi nisu izazov, ne bih gledao njihov meč ni da mi je ispod prozora. Ne bih se ni borio sa njima, ali ako je pola milijarde cena, onda neću reći ne.

Džošua i Usik boriće se 20. avgusta, a ne 23. jula kako je bilo najavljeno, u Saudijskoj Arabiji. Možda se Fjuri predomisli nakon što i ta borba bude iza nas.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike