Srbija prosto uništila Kazahstan na putu ka četvrtfinalu Svetskog prvenstva! (FOTO)

25.06.2022

17:03

0

Delfini bez milosti, ovo je jedna od najubedljvijih pobeda u istoriji šampionata

Srbija prosto uništila Kazahstan na putu ka četvrtfinalu Svetskog prvenstva! (FOTO)
srb kaz 4 - Copyright VSS/Slobodan Sandić

Srbija se plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Mađarskoj, pošto je u poslednjoj utakmici u grupi raznela Kazahstan - 22:3 (4:0, 8:1, 5:0, 5:2).

Posle teških pobeda nad SAD i pogotovo Australijom, ovo je bila sasvim drugačija utakmica u kojoj je jedan protivnik bio zaista nedorastao.

Srbija je tako prvu fazu završila sa sve tri pobede, čime je obezbedila prvo mesto, ali i nešto više vremena za odmor. Sada sledi selidba u Budimpeštu, a u međuvremenu ćemo saznati i ime protivnika, kada svoje mečeve odigraju drugplasirani i trećeplasirani iz raznih grupa.

Olimpijski šampion je prošle godine igrao sa Kazahstanom i tada je slavio ubedljivo, ali ne kao sada. Od početka je u bazenu postojao samo jedan rival, pošto je Kazahstan u prve tri četvrtine postigao samo jedan gol

A i on je bio delo Srđana Vuksanovića, koji je rođen u Srbiji, a onda je u četvrtoj dao još dva, tako da se može reći da su sve golove na meču postigli Srbi.

U poslednjoj četvrtini je malo opao tempo, ali do tada je već sve bilo rešeno.

Strahinja Rašović je bio najefikasniji pojedinac na ovom meču sa šest golova. Nemanja Vico, Marko Radulović i Radomir Drašović imali su po dva gola.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike