Oglasila se junakinja dana na Svetskom prvenstvu! Bila sam prestravljena kada sam videla da Anita ne diše!

23.06.2022

05:54

0

Autor: 24sedam

Američka plivačica se dobro oseća nakon što ju je iz vode u nesvesnom stanju izvukla Andrea Fuentes

Oglasila se junakinja dana na Svetskom prvenstvu! Bila sam prestravljena kada sam videla da Anita ne diše!
profimedia-0701932669 - Copyright Profimedia

Obično za junake dana sa najvećih takmičenja proglašavamo sportiste koji obore neki rekord, naprave neko čudo, postignu gol odluke... I tako sve dok se ne desi da se desi nešto što pokaže šta zapravo junak dana znači.

Trener sinhronog plivanja američke reprezentacije Andrea Fuentes je prava junakinja dana na Svetskom prvenstvu u Budimpešti. Ona je bukvalno spasila život svojoj takmičarki Aniti Alvarez koja je ostala bez svesti u bazenu.

 

 

Shvatila je Andrea, na svu sreću brzo, šta se dešava, uskočila u vodu, zaronila i izvukla onesvešćenu Anitu na površinu.

Plivačica je sada dobro, a njen trener i dalje u šoku posle svega što se desilo. Za špansku Marku objasnila je kako je sve doživela.

- Svi smo se uplašili. Morala sam da uskočim u bazen jer spasioci nisu reagovali. Kada sam videla da ne diše, baš sam se prestravila. Dobra vest je da je sada sve u redu - rekla je Andrea.

 

 

Iz američkog tima stiglo je i saopštenje u kom stoji da se Aniti sličan problem dogodio i prošle godine, te da će sada biti rađena ispitivanja da bi se ustanovilo zbog čega plivačica gubi svest u bazenu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike