Sav najbolji sport na TV Arena: Nebojša Žugić najavljuje bogatu i sadržajnu sezonu i nova dva programa

17.06.2022

12:48

0

Autor: 24sedam

Generani direktor Arena Channels Group otkrio šta nas sve očekuje na kanalima najbolje sportske televizije

Sav najbolji sport na TV Arena: Nebojša Žugić najavljuje bogatu i sadržajnu sezonu i nova dva programa
Nebojša Žugić - Copyright TV Arena sport

Ljubitelji sporta u regionu sinoć su mogli da prate finalni meč Regionalne lige u boksu u kojem je Crvena zvezda osvojila titulu. Tri sata kasnije usledio je drugi direktan prenos, ovoga puta košarkaškog spektakla u kojem je Golden Stejt osvojio titulu šampiona NBA lige.

Ništa novo kada je sportski sadržaj Arena Sport televizije u pitanju. Najekskluzivniji i najatraktivniji sadržaj sportski sadržaj nalazi se na programima Arene. Međutim, spektakl nas tek očekuje.

Direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić, najavio je da će ova televizija uskoro pokrenuti još dva kanala, kako bi mogla da emituje sav ekskluzivni sadržaj i materijal na koji ima pravo.

- Naš cilj je da sav najbolji sport donesemo na TV Arena sport i na dobrom smo putu da to učinimo. Pored prava na prenose itaijanske, španske i franuske lige, od 5. avgusta počinjemo da prenosimo englesku Premijer ligu, ali i drugi rang takmičenja u ovoj zemlji - Čempionšip. Zato ćemo i pokrenuti još dva nova kanala - ističe Žugić i dodaje:

TV Arena sport
Nebojša Žugić

- Kod nas je kroz mečeve NBA, Endesu, VTB i AdmiraBet Aba lige zastupljena vrhunska košarka, kao i rukomet, odbojka, hokej i mnogi drugi sportovi... Mi smo našu publiku razmazili, jer uvek su tu studijske emisije, jako dobro gosti i analitičari i taj ozbiljan i studiozan pristup svakom događaju je nešto što nas krasi kao televiziju".

Poseban akcenat u nastupajućoj sezoni, pored prenosa Premijer lige koja počinje 6. avgusta, TV Arena sport će staviti na domaći sport.

- Ono što predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić radi za srpski sport je zaista neverovatno i imamo sreću što živimo u eri najvećeg ulaganja, i hvala Bogu da imamo šta da prenosimo. Utakmice domaćeg fudbalskog prvenstva su gledanije nego ikad, a mislim da je sve to krenulo od onog trenutka kad smo kroz emisiju 'Kao nekada' počeli da emitujemo multiprenose Superlige, a kasnije smo uvođenjem VAR sistema došli u situaciju da prenosimo bukvalno sve utakmice. Tako ćemo i nastaviti - naglašava Žugić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike