Mitar završio karijeru! Sjajan šut i neverovatan odraz odlaze u penziju - prvi od "Neponovljivih" rekao kraj!

05.05.2022

07:27

0

Mitrović je preuzeo potpredsedničku funkciju u VSS-u, te prema pravilniku morao da okonča igračku karijeru

Mitar završio karijeru! Sjajan šut i neverovatan odraz odlaze u penziju - prvi od "Neponovljivih" rekao kraj!
20210808ivVaterpolo79 - Copyright MN Press

Trofejsni srpski vaterpolista Stefan Mitrović, nakon što je u avgustu završio reprezentativnu karijeru, doneo je konačnu odluku i odložio kapicu.

U buduće, Mitrović će obavljati funkciju potpredsednika Vaterpolo saveza Srbije, što je obelodanjeno na konstitutivnoj sednici novog Upravnog odbora u savezu, kojim je predsedavao prvi čovek, Viktor Jelenić.

Tako se obistinilo ono što je nedavno Jelenić najavio u intervjuu za Sportski žurnal.

 

 

Nešto ranije, Mitrović je istakao svoju kandidaturu za predsednika saveza, ali je ubrzo i povukao istu, te je jedini predlog bio aktuelni rukovodeći, Viktor Jelenić.

Novi predsednik Stručnog saveta je Jugoslav Vasović, a u ovom organu će biti još Zoran Mijalkovski, Novica Todosijević i Dragan Jovanović, koji se vratio iz inostranstva

 

Stefan Mitrović se tokom prethodne zime vratio u svoj Partizan u kome je i ponikao, te stigao do svetskih visina. Bio je to potez želje i volje, da dok je u punoj snazi pomogne mladom sastavu da stane na svoje noge. Što je i učinio. Ubrzo mu se priključio i Milan Aleksić, pa su crno-beli najavili povratak na svetsku vaterpolo scenu.

Medalje i priznanja koja je Mitrović osvojio kako sa reprezentacijom, tako i u klupskoj karijeri ne mogu se nabrojati. Svakako najvažnija su zlata sa Olimpijskih igara iz Rija i Tokija, dok je sa crno-belima podigao trofej Evrolige.

Iz bogate karijere, u penziju sa sobom nosi sjajan šut sa krila, neverovatan odraz iz vode, te uvek vrhunsku atmosferu koji je činio gde god da se pojavi. Deo je reprezentativnog tima "Neponovljivi".

Stefane, hvala na svemu i srećno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike