Zvezda u šoku, Šabac bolji posle penala! Crveno-beli ostali bez polufinala

27.03.2022

10:18

0

Autor: 24sedam

Veliko iznenađenje u Beogradu, ostali favoriti odradili posao

Zvezda u šoku, Šabac bolji posle penala! Crveno-beli ostali bez polufinala
20220219vmCZvater2 - Copyright MN Press

Poznati su parovi polufinala plej-ofa za titulu prvaka države u vaterpolu. Pored Partizana, koji je ranije obezbedio plasman, među najbolje četiri srpske ekipe prošli su Novi Beograd, Radnički Kragujevac i Šabac.

I dok se za prva tri tima može reći da su odradili očekivano, Šapčanima se pripisuje iznenađenje. Veliko iznenađenje.

Ono su, posle remija na svom bazenu, otišli na noge Crvenoj zvezdi da se bore do kraja, pa u Beogradu slavili sa 13:11 nakon boljeg izvođenja peteraca!

 

 

Tek sada je na značaju dobio, ionako neobičan, pogodak u poslednjim sekundama prvog meča, kada je golman Šapčana Radoslav Filipović izjednačio rezultat.

Tokom većeg dela igre u revanšu vaterpolisti Šapca imali su vođstvo i zasluženo su prošli dalje. Crveno-beli imaju za čime da žale, s obzirom da u prvoj utakmici nisu sačuvali pobedu, a na svom bazenu su takođe imali priliku u završnici da dođu do pobede, ali nisu uspeli u tome.
Usledili su peterci, gde su puleni trenera Nemanje Ličanina bili bolji, iskoristili su četiri peterca, dok Zvezda dva nije uspela i poražena je u borbi za polufinale.

Šabac je do pobede predvodio bivši igrač Crvene zvezde, Ognjen Stojanović, koji je pet puta zatresao mrežu Vladimira Mišovića, dok je kod crveno-belih prednjačio Gavril Subotić sa tri.

Polufinalni mečevi u kojima se sastaju Novi Beograd - Šabac i Radnički - Partizan na programu su 4, 7 i eventualno 14. maja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike