Plavuša lepotom oborila sve u Pekingu! Nezvanična "Miss Olimpijskih igara" želi zlato u svojoj disciplini (FOTO GALERIJA)

07.02.2022

11:22

0

Autor: 24sedam

Juta Lerdam jedna od favoritkinja u trkama na 500 i 1.000 metara

Plavuša lepotom oborila sve u Pekingu! Nezvanična "Miss Olimpijskih igara" želi zlato u svojoj disciplini (FOTO GALERIJA)
juta1 - Copyright Instagram printscreen

Holandska klizačica Juta Lerdam mogla bi da trijumfuje u dve kategorije kao najlepša i najzgodnija takmičarka na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, ali ona bi radije od lente ponela u svoju zemlju medalju u jednoj od dve discipline u kojim je postala svetska juiorska prvakinja pre četiri godine.

 

 

Juta je brza klizačica, jedna od najboljih na svetu na distancama od 500 i 1.000 metara. U svojoj zemlji je odavno proglašena za jednu od najlepših sportistkinja, ali ona se na te komplimente ne osvrće previše, već je posvećena svojoj vezi sa brzim klizačem Kenom Fervejem, kao i vrednom treniranju.

Juta je 30. decembra napunila 23 godine, apsolutna je vladarka Holandije u svojim disciplinama, a to znači da je i jedna od favoritkinja za medalju u Pekingu, jer su "narandžasti" svetska velesila u ovom zimskom sportu.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike