Zvezda nema rešenje za Partizan! Crno-beli odbojkaši slavili i u drugom derbiju!

26.12.2021

20:18

0

Autor: 24sedam

Vicešampion Srbije naneo dva jedina poraza lideru šampionata

Zvezda nema rešenje za Partizan! Crno-beli odbojkaši slavili i u drugom derbiju!
20200206npJanic2 - Copyright MN Press

Odbojkaši Crvene zvezde ove sezone mogu sa svima, osim sa najvećim rivalom. Lider šampionata doživeo je samo dva poraza u dosadašnjem toku sezone i oba od Partizana, poslednji večeras u Zemunu – 3:1 (25:23, 25:22, 22:25, 25:18).

Posle poraza u reprizi prošlogodišnjeg finala plej-ofa od Vojvodine (3:2), izabranici Bojana Janića su se vratili na trijumflani kolosek, zadavši još jedan udarac najvećem rivalu, koji je i uoči ovog meča bio „papirnati“ favorit.

U prvom setu crno-beli su uspeli da se vrate iz minusa od četiri poena i u veoma neizvesnoj završnici dođu do početne prednosti, koju su duplirali sjajnom završnicom izuzetno izjednačenog drugog seta u kojem nijedan od timova nije uspeo da stekne više od dva poena prednosti.

Ipak, Zvezda se nije predavala. Za razliku od prvog seta, u kojem je popustila u finišu, u trećem su crveno-beli konstantno držali prednost i nagovestili povratak u meč, međutim u četvrtom setu brzo su se našli u zaostatku od četiri poena (13:9) koje do kraja meča nisu uspeli da sustignu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike