Od Mesija počeli maleri: Kraj svim pehovima Brašanca, u timu protiv Barse

06.03.2021

13:37

0

Srbin bio negativan na drugom PCR testu, pa dobio dozvolu da se vrati u tim Osasune

Od Mesija počeli maleri: Kraj svim pehovima Brašanca, u timu protiv Barse
Copyright Profimedia

Srpski fudbaler Darko Brašanac ponovo se nalazi u igračkom pogonu Osasune! Na drugom testiranju PCR iskusni vezni igrač bio je ponovo negativan na koronavirus, pa je tako stekao pravo da se pridruži ostatku takmičarske ekipe pred duel sa Barselonom.

Svi problemi Brašanca počeli su baš od duela sa Kataloncima prošlog proleća, nakon prvog “otključavanja” Španije koja je tek izašla iz teške borbe sa prvim talasom virusa. Brašanac je povredio rame u duelu sa Mesijem na Nou Kampu, da bi mu se letos na pripremama ista povreda ponovila, zbog čega je završio na hirurškom stolu i naredna dva meseca se oporavljao od operacije.

Maleri se nisu tu zaustavili. Na petom meču od povratka na teren iz jednog duela izašao je sa prelomom fibule, tako da je usledila nova dvomesečna pauza. Pre desetak dana, kada je već povreda potkolenica bila arhivirana, otkriveno je da se Brašanac našao u kontaktu sa članom familije koji je bio zaražen virusom, pa je prema sanitarnim protokolima ustanove za javno zdravlje Španije morao da ode u izolaciju.

Pročitajte još

– Samo smo čekali taj test. Nedelju dana nije dirao loptu, ali je sjajan profesionalac i za nedelju dana nije izgubio mnogo na fizičkom aspektu. Već se vratio zbog povrede i bio je dobro – rekao je trener Arasate.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike