Novi Rafa čeka Noleta u prvom kolu: US Open predviđa da će se svi pokloniti Srbinu (FOTO)

28.08.2021

08:29 >> 08:52

0

Danac u seriji od 13 pobeda, Medvedev preti Đokoviću

Novi Rafa čeka Noleta u prvom kolu: US Open predviđa da će se svi pokloniti Srbinu (FOTO)
Copyright Profimedia.rs

Mladi danski teniser Holger Rune (18) biće protivnik Novaka Đokovića u 1. kolu poslednjeg grend slema u sezoni.

Momak kog zovu “Novi Rafa” i koji je bio juniorski broj jedan je u sjajnoj seriji od 13 pobeda, ali je više nego izvesno da će na toj brojci i ostati posle duela sa Novakom.

Sa ovim se slažu i organizatori turnira na kom Novak juri kalendarski slem. Šta organizatori očekuju od srpskog asa najboilje se vidi iz naslovne fotografije za novo izdanje čuvenog turnira.

– Na putu ka besmrtnosti. Ovi ljudi stoje između Novaka Đokovića i kalendarskog Grend slema – stoji u opisu fotografije na kojoj se s leđa vidi srpski teniser, a ispred njega su sa grčem na licu prilikom udaraca poređani najveći konkurenti za osvajanje US Opena.

Jedini koji nije “u strahu od Noleta” na fotografiji je Danil Medvedev koji je prikazan za stisnutom pesnicom. Upravo Rus je skupio petlju da, doduše između redova, najavi da Nole neće stići do titule.

Pročitajte još:

– Svako od nas želi da bude prvi koji će osvojiti grend slem. Od velike trojke tu je samo Novak koji je na pragu kalendarskog slema. Cicipas mu je u finalu Rolan Garosa uzeo prva dva seta, a ja sam bio u finalu Australije. Pokušaćemo da pobedimo Đokovića – poručio je Medvedev.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike