Novak je zvao da mu peva, a sada je našminkao: Devojčica je postala zvezda, nastupa širom SAD (VIDEO)

27.08.2021

08:52

0

Neobično drugarstvo Đokovića i Zije Viktorije

Novak je zvao da mu peva, a sada je našminkao: Devojčica je postala zvezda, nastupa širom SAD (VIDEO)
Copyright Zija Viktorija, Novak Đoković/Printscreen Instagram

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković čeka početak US opena na kom će pojuriti titulu i čuveni kalendarski slem.

Podrazumeva se da su treniniz sve žešći i žešći kako se bliži početak turnira u Njujorku, ali Novak pronalazi vreme i za druženje, pa i za zabavu.

Tako se ponovo sreo sa svojom starom prijateljicom Zijom Viktorijom. To je ona devojčica koju je pre sedam godina pozvao da zapeva na konferenciji za medije, a koju je Nole tada predstavio kao svoju drugaricu.

Zija Viktorija danas ima 16 godina i nastupa širom Sjedinjenih Američkih Država, a na jednom od koncerata specijalni gost bio je upravo Đoković.

Naravno, pošto su dugogodišnji drugari, nije naš as bio “običan” specijalni gost, nego je imao i ulogu iza scene. Pred Zijin izlazak na binu, Đoković je uzeo ajlajner i malo joj doterao šminku, a oboje su sve vreme imali širok osmeh na licima.

– Ne, ne, ne – uzviknula je pevačica kada se Novak dohvatio olovke, ali ju je teniser brzo umirio:

– Ma samo ćemo se pretvarati – rekao je Đoković glumeći šminkera.

Pročitajte još:

Nema sumnje da su oboje uživali u druženju, da je pevačica u sjajnom raspoloženju izašla na binu i odradila posao, ali i da će Đoković iz ove epizode izvući mnogo pozitive i punih baterija dočekati izazove na US openu, koji počinje za nekoliko dana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike