Novak otkrio šta je presudilo pobednika u meču protiv Sinera

14.04.2021

14:51 >> 14:52

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta priznao da je Italijan odličan teniser

Novak otkrio šta je presudilo pobednika u meču protiv Sinera
Copyright Profimedia.rs

Novak Đoković nije krio zadovoljstvo što je uspešno startovao na turniru u Monte Karlu, pogotovo što mu je ovo prvi meč posle nekoliko meseci.

– U početku je bilo malo poteškoća, jer duži vremenski period nisam imao nijedan zvaničan meč. Pritom, igrao sam protiv mladog igrača, koji je u odličnoj formi, igrao finale Majamija, i još neke turnire igrao je na viskom nivou. Igra konstantno već duže vreme i za svoje godine iznad svih očekivanja. Mnogo ima pozitivnih stvari u njegov igri i nije bilo lako igrati protiv takvog tenisera – kazao je Đoković.

Pročitajte još

Prvi reket sveta ističe da je šljaka veoma specifična podloga gde moraš mnogo više da se potrudiš kako bi osvojio poen.

– Mnogo teže je igrati na ovakvoj podlozi, pogotovo što do sada nisam imao priliku da igram na šljaci ove godine. Poen se mnogo teže osvaja, velika razmena udaraca i u takvim okolnostima nije lako stići do pobede. To se najbolje moglo videti na početku meča gde je napravio brejk i imao svoj servis, međutim veoma brzo sam se vratio. Osvojio sam četiri gema zaredom, pa je onda on osvojio na moj. Mislim da je prvi set bio gore, dole, ali uspeo sam da ga slomim i smatram da je to presudilo meč. Drugi sam odigrao sa mnogo samopouzdanja, dok je on pao u igri – zaključio je Đoković.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike