Krunićeva o duelu sa Kanadom: Odlična je atmosfera među devojkama, to može da bude presudno

14.04.2021

14:20 >> 14:21

0

Autor: Milan Nastić

Naše teniserke u veruju u uspeh u Kraljevu

Krunićeva o duelu sa Kanadom: Odlična je atmosfera među devojkama, to može da bude presudno
Copyright Promo/Teniskisavez

Srpske teniserke predvođene selektorom Dušanom Vemićem uveliko se pripremaju za mečeve protiv Kanade u Kraljevu ovog vikenda u okviru kvalifikacija “Bili King kupa”.

Po rečima Aleksandre Krunić, jedne od najiskusnijih igračica u našoj selekciji, među devojkama vlada odlična atmosfera i da to može da bude presudan momenat u duelima sa Kanadom.

– Uslovi u Kraljevu su odlični, jedino nam je krivo što neće biti publike. To je bitan faktor, ali uzdam se u naš boks, i podršku sa klupe. Devojke su super za igru, za zezanje i to je najvažnije. Takve stvari mogu da bude presudne za naš trijumf protiv Kanade. Svi mi znamo da igramo tenis, ali neki detalji, poput atmosfere mogu da odluče. Nadam se da će tako biti i ovaj put – kazala je Aleksandra Krunić.

Pročitajte još

Ona ističe da neće biti nimalo lako protiv devojaka iz Kanade.

– Tim Kanade ima dosta iskusnih devojaka, ali i mladu teniserku, koja u poslednje vreme ima odlične rezultate. Nema dileme da nas očekuje velika borba, ali mislim da smo po renkingu i isksustvu koji posedujemo bliži trijumfu, ali to moramo da dokažemo na terenu – zaključila je srpska igračica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike