Nina Stojanović ima recept za Rumunku, Kecmanović i Rud su pokazali zbog čega su budućnost tenisa

11.02.2021

10:23

0

Autor: D. B.

Predstavnici Srbije na Australijan openu nastavili takmičenje u konkurenciji dublova

Nina Stojanović ima recept za Rumunku, Kecmanović i Rud su pokazali zbog čega su budućnost tenisa
Copyright Tanjug/AP Photo/Rick Rycroft

Neko je lepo napisao to što su Miomir Kecmanović i Nina Stojanović završili takmičenje u singlu na Australijan openu, ne znači da su završili takmičenje u Melburnu. Apsolutno tačno pošto se naši teniseri nadmeću i u dublovima. I to vrlo uspešno.

Nina Stojanović je u paru sa Hrvaticom Darijom Jurak bila bolja od para Begu (Rumunija) – Podoroska (Argentina) sa 6:0, 5:7, 6:2. Meč je trajao sat i 51 minut, a sledeća prepreka biće im prvi favoriti Australijan poena par Hsijeh – Štricova. Zanimljivo, Nini je ovo druga pobeda na Australijan openu nad Irinom Bego pošto je protiv Rumunke igrala i u prvom kolu singla pre nego što ju je sa prvog gren slema u sezoni eliminisala Serena Vilijams.

U konkurenciji dublova dalje ide i Miomir Kecmanović. On je u paru sa Norvežani-nom Kasperom Rudom stigao do drugog kola pobedom nad 13. nosiocima na turniru Haeom i Marahom – 6:3, 1:6, 6:0.

Pročitajte još

Par Lajović – Krajinović, dva igrača iz Srbije koja su obezbedila učešće u 3. kolu prvog gren slema, predao je meč sedmim nosiocima Melu i Tekau pri vođstvu rivala 3:0 u prvom setu. Nikola Ćaćić nije uspeo da zajedno sa Frederikom Nilsenom uspešno izađe na kraj sa parom Dakvort-Polmans. Srpsko-danska kombinacija je poražena u dva seta – 4:6, 4:6.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike