Kecmanović prelako završio Australijan open

10.02.2021

09:53 >> 10:29

0

Autor: Adam Štulić

Manarino ubedljiv protiv Srbina u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije

Kecmanović prelako završio Australijan open
Copyright Miomir Kecmanović, Profimedia

Posle Viktora Troickog, i Nine Stojanović, Srbija je ostala bez još jednog predstavnika na Australijan openu, pošto je u 2. kolu Miomir Kecmanović poražen od Francuza Adrijana Manarina 6:1, 6:2, 6:4, posle sat i 50 minuta igre.

Mladi Srbin je prelako ispustio priliku da se bori za mesto u narednoj rundi prvog grend slema sezone, a kakav takav otpor iskusnijem rivalu je uspeo da pruži tek u trećem setu.

Francuz je do vođstva od 2:0 stigao za 59 minuta igre, dozvolivši Kecmanoviću da mu samo jednom ugrozi servis u dotadašnjem delu igre. Posle ubedljivo izgubljenog prvog dela igre, mladi Srbin je u drugom gemu drugog seta propustio priliku da napravi brejk, posle čega mu je Francuz dva puta uzastopno oduzeo servis i došao nadomak plasmana u treću rundu.

Pročitajte još

Tek tada je Kecmanović “pustio ruku” i, pošto je na otvaranju trećeg seta spasao četiri brejk lopte, u drugom gemu je napravio brejk bez izgubljenog poena. Delovalo je tada da će srpski teniser moći da se vrati u meč, međutim nada je bila kratkog daha, pošto je Manarino u petom i sedmom gemu oduzeo servis srpskom teniseru i potom, uz jednu spašenu brejk loptu, priveo meč kraju.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike