Ništa od nove senzacije: Olga zaustavljena na Australijan openu

11.02.2021

06:28 >> 07:45

0

Autor: Milan Nastić

Srpska teniserka izgubila od Šelbi Rodžers sa 2:0

Ništa od nove senzacije: Olga zaustavljena na Australijan openu
Copyright Profimedia.rs

Olga Danilović je završila svoje učešće na Australijan openu. Srpska teniserka je poražena u drugom kolu od Šelbi Rodžers sa 2:0 (6:2, 6:3), ali i pored toga naša igračica može biti zadovoljna nastupom na prvom grend slemu u sezoni.

Ovaj uspeh u Melburnu sigurno će joj mnogo značiti u nastavku, i nema dileme da će dobiti na samopouzdanju koje joj je bilo poljuljano u poslednjih godinu dana.

Što se tiče samog meča protiv Amerikanke, Danilovićeva je ušla dosta nervozno i već na startu Šelbi Rodžeres je vodila sa 3:0.

Pročitajte još

Srpska teniserka uspeva da vrati jedan brejk, ali to je bilo sve što se tiče naše igračice, njena protivnica je ponovo oduzela gem na servis Olge i taj deo meča dobila sa 6:2.

U drugom slična situacija, borila se naša igračica, ali nikako nije uspela da nametne svoju igru, dok je to osetila njena protivnica, pritiskala je i u sedmom gemu je napravila brejk koji je bio preloman za konačan ishod.

Ukupno je Danilovićeva imala 12 direktnih poena i 31 neiznuđenu grešku, dok je Rodžers meč završila sa 18 vinera i 15 grešaka. Amerikanku sada čeka bolja iz okršaja Anet Kontavejt i Heder Votson.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike