Holender pogodio za vođstvo Partizana, Štulić na kraju doneo pobedu protiv Poljaka (video)

17.01.2021

13:17 >> 13:59

0

Prva pripremna utakmica crno-belih u Antaliji protiv poljskog Zaglebja završena trijumfom crno-belih 2:1

Holender pogodio za vođstvo Partizana, Štulić na kraju doneo pobedu protiv Poljaka (video)
Copyright MN Press

Partizan u Antaliji igra prvu pripremnu utakmicu u 2021. godini protiv poljskog Zaglebja.

Trenutni rezultat meča je nerešeno 1:1, a prvi u vođstvo došli su crno-beli preko Filipa Holendera.

Igrao se 30. minut kada je Kamerunac Maki Banjak, koji je u prvom poluvremenu ponovo zaigrao na mestu desnog beka, uputio dugačak pas između dva protivnička štopera ka mađarskom reprezentativcu. Usledio je trk u kazneni prostor ka golmanu Hladunu i pomalo nespretni udarac po zemlji, koji je ipak završio u mreži.

Na izjednačenje se, međutim, nije dugo čekalo. Poljaci su u 40. minutu izveli korner sa leve strane, da bi pored loše postavljenih defanzivaca Partizana i napadača Bajebeka Mraz najviše skočio i doneo rezultatsko poravnanje.

Pročitajte još

Stanojević je na poluvremenu šansu ukazao novoj ekipi, što nije promenio odnos snaga na terenu sa početka utakmice. partizan je bio bolji rival, imao je veći posed, ali i bolje prilike za gol. Najbolju je propustio Takuma Asano u 85. minutu kada je sam izašao pred golmana Zaglebja i ponovio slabost iz prošlih utakmica u crno-belom dresu šutirajući pravo u branjeni deo gola. Njegovu grešku ispravio je Nikola Štulić samo minut kasnije.

Bila je to polukontra koju je od sredine terena povukao Lazar Marković, čiji je pas pronašao u praznom prostoru mladog centarfora.

Pročitajte još

Usledio je šut gotovo sa istog mesta odakle je Japanac gađao u golmana, samo što je sada levica Štulića poslala loptu u suprotni ugao za zasluženih 2:1.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike