Nešto je trulo i u Superligi: Florentino tvrdi da PSŽ nije pozvan, papiri kažu da ne govori istinu

20.04.2021

09:03 >> 11:04

0

Autor: Adam Štulić

Nemački Špigel došao do zanimljivih podataka

Nešto je trulo i u Superligi: Florentino tvrdi da PSŽ nije pozvan, papiri kažu da ne govori istinu
Copyright Profimedia

Izgleda da je Florentino Perez uhvaćen u prvoj laži na mestu predsednika Superlige Evrope. A zasluge idu na račun nemačkog “Špigela”, koji retko greši kada je u pitanju raskrinkavanje afera u svetu fudbala.

U noći kada je formirano novo fudbalsko takmičenje najbogatijih i najuticajnijih klubova Evrope, iz Nemačke je poslat jasan signal da njihovi klubovi nisu zainteresovani za učešće u tom projektu. Slični glasovi dolazili su i iz Francuske, mada ne direktno iz PSŽ, za kojeg je prvi čovek Reala rekao da nije ni dobio poziv.

– Nismo zvali PSŽ u ovom momentu, niti dva nemačka tima. Imamo zatvorenih 12, mogli bismo da igramo sa 15 timova, a da se pet njih menja – kazao je Florentino Perez za “Čiringito”.

Ipak, izgleda da nije bio potpuno iskren, jer “Špigel” dokumentovano tvrdi da su Parižani, kao i Bajern i Borusija Dortmund dobili poziv da se priključe ekipi od 12 superligaša. Čak im je postavljen i rok. Prvaku Francuske da se izjasni za 14 dana od trenutka kad mu je poziv poslat, dok je Bavarcima i Milionerima ostavljeno duplo više vremena. Tačnije, 30 dana od trenutka kad su dobili „pismo o namerama“.

Nema dileme, biće još burnih dana…

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike