Nemogući uslovi, trebalo je da ponesemo klizaljke: U Zvezdi jednoglasni posle slavlja u Nišu

13.02.2021

18:01

0

Autor: Adam Štulić

Mirko Ivanić i Nenad Milijaš složni u oceni meča na Čairu

Nemogući uslovi, trebalo je da ponesemo klizaljke: U Zvezdi jednoglasni posle slavlja u Nišu
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde imaju maksimalan učinak posle dva veoma neugodna gostovanja na startu prolećnog dela sezone. Na trijumf u Novom Pazaru prošle nedelje, crveno-beli su nadovezali slavlje u Nišu, gde je domaći Radnički savladan 1:0.

Trenutak odluke odigrao se u 26. minutu, kada je Mirko Ivanić dobro ispratio akciju posle kornera, u glavom poslao loptu u mrežu pošto su prethodno u duelu bili golman domaćih Borivoje Ristić i Milan Pavkov.

– Teren je bio katastrofalan. Mislim da su nam trebale klizaljke, a ne kopačke. Sve što smo radili na treninzima je palo u vodu, i morali smo da se prilagodimo svemu na samoj utakmici – rekao je posle duela strelac pobedonosnog gola Mirko Ivanić i dodao:

– Kad smo došli i videli šta nas čeka, jednostavno je moralo tako. Međutim, kako nama, tako i ostalim timovima ovog vikenda. Nadam se da ćemo sledeću utakmicu igrati u boljim vremenskim uslovima. U svakom slučaju, važna tri boda za nas i velika pobeda – rekao je Ivanić.

S njegovim viđenjem stvari na stadionu u Nišu složio se i pomoćnik Dejana Stankovića Nenad Milijaš.

– Najbitnija su tri boda, a ostalo se zaboravlja. Teren i uslovi za igru su bili loši, mislim da je fudbalerima bilo teško da hodaju, a kamoli da trče. Sve što smo trenirali i radili, nije moglo da se pokaže, sem borbe i htenja. Dali smo gol, završili utakmicu na pravi način i bilo bi mi još draže da Erakovića nije zabolela noga u drugom poluvremenu. Nadam se da je on dobro, jer iz ovog samo treba da izađemo zdravi – kazao je nekadašnji kapiten srpskog šampiona.

Zvezdi narednog četvrtka sledi duel koji se s nestrpljenjem očekivao na crveno-beloj strani Topčiderskog brda, gde će dočekati Milan u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Pročitajte još

– Očekuje nas hladno vreme i u četvrtak, ali naš teren ima grejače i biće nam mnogo lakše da se spremimo i ostvarimo ono što želimo protiv Milana – rekao je Milijaš.

Nadovezao se Ivanić…

– Čeka nas fantastična utakmica u četvrtak. To je ono za šta se živi i zbog čega igramo fudbal. Nadam se da ćemo ostaviti dobar utisak – kazao je Mirko Ivanić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike