Nemanja Jović: Dobijam dosta pohvala sa svih strana

08.04.2021

13:32 >> 13:38

0

Najbolji i najmlađi igrač Partizana za svega 15 minuta u završnici prvog poluvremena zasenio sve iskusnije saigrače

Nemanja Jović: Dobijam dosta pohvala sa svih strana
Copyright MN Press

Svega desetak minuta u završnom delu prvog poluvremena stvorilo je od najmlađeg igrača na terenu Nemanje Jovića najboljeg igrača Partizana na 164. večitom derbiju. Njegovim izlaskom, pa sve do pojave Sejduba Sume u završnici utakmice, crno-beli su prestali da prete odbrani Crvene zvezde, pa je i to jedan od uzroka poraza ako se pažljivo analiziraju događaji na “Rajku Mitiću”. Jović je za klupski sajt pričao o tremi i šansama da se na ovu sezonu ipak gleda drugim očima, a ne samo kroz izgubljenu titulu i derbi:

 – Ovo je bio moj prvi seniorski derbi i pre utakmice sam imao malo treme, ali je na terenu nestala. Imao sam jak motiv, mislim da sam odigrao korektno, ali uvek može bolje – rekao je Jović za klupski sajt.

Da li si ti zadovoljan svojom odigranom partijom?

– Dobio sam dosta pohvala, mnogo poruka sam dobio posle derbija. Pohvale prijaju i to mi je još jedan dodatni motiv da treniram naporno i napredujem.“

Da li si imao tremu, budući da si na startu utakmice bio najmlađi na terenu?

– Bilo je teško, ali svestan sam bio gde sam, za koga igram i koju težinu nosi derbi. Trudio sam se i borio za svoj voljeni klub i, iako sam odigrao korektno, svestan sam da mogu i moram još više i bolje.

Kako ti se sada čini Zvezdin gol?

– Nažalost, primili smo jeftino taj gol i to je i odlučilo derbi. Žao mi je što nisam postigao gol, ali verujem da će biti još prilika.

Pročitajte još

Šta ti predstavlja motiv u preostalim kolima do završetka sezone?

– Možda je malo teže sad vratiti se, ali mi smo Partizan, moramo se okrenuti kupu i dati sve od sebe da ga osvojimo. Mislim da smo to zaslužili. i mi, a i naši navijači – zaključio je Jović za partizan.rs.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike